Sveriges beste medieblogg

Jeg er generelt litt småskeptisk til bloggekåringer, spesielt de som kategoriserer blogger etter andre kriterier enn tema, men forrige ukes resultater fra Yet Another Blog Award (YABA) virker å treffe ganske så bra (via Hans Kullin) – kanskje nettopp fordi det er en temapris, og det er leserne som har stemt frem bloggene. Resultatene ble som følger:

1. Same Same But Different – 165 votes
2. Mindpark – 149 votes
3. Media Culpa – 110 votes
4. Bisonblog – 109 votes
5. Vassa Eggen – 96 votes
6. Twingly – 54 votes
7. Martin Jönsson – 52 votes
8. Newsdesk PR 2.0 – 49 votes
9. What’s Next in New Media – 41 votes
10. Digmar – 19 votes

Det som er litt trist på denne listen er at Martin Jönsson har sluttet å skrive bloggen han havnet på syvende plassen for – en blogg jeg som mediegeek har hatt mye glede av og kommer til å savne i 2009. For ordens skyld bør jeg kanskje også tilføye at jeg stemte på Hans Kullin’s Media Culpa – mest fordi det er den svenske mediebloggen jeg har fulgt, og hatt glede, av lengst.

Skriv svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *