Debattmøte: Hvordan hever vi kvaliteten på nettdebatten?

Vi tar den seriøse debatten om nettdebatten for de som innser at det verken er mulig eller ønskelig å snu tiden tilbake, og inviterer de som jobber med å heve kvaliteten på nettdebatten til daglig til å innlede om hvordan de jobber og tenker.

Korte innledninger fra bla. Christoph Schmitz, nettutvikler i Edda Media, Journalistens redaktør Helge Øgrim om erfaringene fra den omdiskuterte omleggingen av debattsystemet i Journalisten, Even Westvang fra Bengler (som står bak Origo og Underskog) og Anders Brenna, nettsjef i Teknisk Ukeblad og NONA styremedlem – etterfulgt av flat diskusjon.

Tid: torsdag 2. april fra 17:00 (den formelle delen varer ca to timer, etter det fortsetter diskusjonen på byen for de som ønsker det). Sted: Aftenposten

Som vanlig er hovedfokuset på ide- og erfaringsutveksling. Som en forsmak, se NONA styremedlem Heidi Nordby Lundes kommentar om ytringsfrihet og nettdebatt og NONA styremedlem Anders Brenna innlegg om hvordan det er medienes skyld at nettdebatten har fått et ufortjent dårlig rykte.

Dette er åpne møter, men gi meg gjerne beskjed om du kommer slik at jeg får en ca ide om antall ( DM meg på Twitter @kristinelowe, mail kristine dot lowe at gmail dot com eller legg igjen en kommentar ).

Se også:
NRKbetas Øyvind Solstad: Forskjellen mellom å tale, lytte og samtale
SVs Bård Vegar Solhjell: Nettdebatt?
æLenn: Dassvegg eller demokratisk kanal?

No Responses til “Debattmøte: Hvordan hever vi kvaliteten på nettdebatten?”

Skriv svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *