For alle oss som ikke komme oss på Us Now visning

Det skjer mye rundt omkring i nettverdnen i dag. Ikke bare er jeg misunnelig på alle de som er på Digital News Affairs Brussel 2009, jeg skulle også gjerne vært på Nordenpremieren for Us Now på Vika kino i dag.

Filmen handler om hvordan Internett har endret måten massene er med på å påvirke samfunnet og hvordan vi som deltakere på nettet er med på å utfordre hele kommunikasjonstankegangen. Heldigvis twitres det ivrig fra begivenheten, stikk innom Sermo Consulting for kilder til løpende dekning og stemningsrapporter. Filmen etterfølges av debatt under overskriften «Velkommen til Facebook demokratiet,» med bla. Vampus på podiet.

One Response til “For alle oss som ikke komme oss på Us Now visning”
  1. RennyBA Mars 5, 2009

Skriv svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *