Hvordan håndtere troll: intervju dem

Nok en gang har debatten om forhåndsmoderering av nettdebatt dukket opp i Journalistens spalter, denne gangen med Aftenposten og ikke Journalisten selv som den utpekte skurken – og det med en analogi om fyllekjøring som NONA styremedlem Vampus synes er ganske så håpløs.

Det virker ikke som motpartene i denne debatten har kommet noe nærmere siden sist, men her er en gøyal løsning på hvordan håndtere folk som til stadighet tråkker langt over streken i kommentarfeltene, også kalt troll: intervju dem. Jeg har sett dette gjort før av en amerikansk blogger eller journalist, men finner ikke den posten akkurat nå. Jo Gearys eksperiment er likefullt fornøyelig (les mer her):

Skriv svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *