NONA-møte 11. juni: Statlig kommunikasjonspolitikk 2.0?

Det siste NONA-møtet før sommerferien blir torsdag 11.juni, kl 18:00 på Peppes Pizza i Stortingsgata, Oslo.

Høringsfristen for en ny statlig kommunikasjonspolitikk går ut 1. juli, og 11. juni avholder Direktoratet for Forvaltning og IKT (Difi) en konferanse på Litteraturhuset om hvordan en ny statlig kommunikasjonspolitikk bør se ut (på dagtid). Konferansen skal streames og undertegnede kommer til å kjøre Coveritlive underveis. Siden denne tematikken er i vinden om dagen, tenkte vi det var et interessant tema for det siste NONA-møtet før sommerferien.

Jeg oppsummere kort debatten fra Litteraturhuset og Pål Hivand vil innlede kort om BÆRUMBeta og Fornyings- og administrasjonsdepartementets «kommunikasjon 2.0» forsøk. Som vanlig vil dette være et uformelt møte med fokus på åpen diskusjon, og det vil være anledning til å kjøpe mat og drikke. Dette er et åpent møte, men pga plasshensyn er jeg nødt til å vite hvem som kommer på forhånd (send en DM til @netthoder eller @kristinelowe, eller mail til netthoder@gmail.com)

Jeg er fullstendig klar over at det blir litt kort frist på dette arrangementet, det skyldes at vi fikk det på plass helt på tampen av uka som var (og diverse datatrøbbel). Vi jobber også med en del spennende debatter og møter etter sommerferien som vil varsles god tid i forveien, blant annet ser det ut som om årsmøtekonferansen vår blir helgen 18. – 20. September (og vi får mange spennende foredragsholdere på programmet).

Les også: 20 bud om Regjering 2.0 og 10 råd fra Obama om åpen kommunikasjon

4 Responses til “NONA-møte 11. juni: Statlig kommunikasjonspolitikk 2.0?”
  1. PoPSiCLe Juni 8, 2009
  2. Kristine Löwe Juni 8, 2009
  3. PoPSiCLe Juni 8, 2009
  4. Dag Otter Johansen Juni 11, 2009

Skriv svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *