NONA på Facebook

Hvis du ikke har fått det med deg via @Netthoder på Twitter så har vi altså kommet oss på Facebook også.

Jeg satte opp Facebooksiden vår mest som et mulig sted vi kan de litt mer halv-private, eller i det minste litt mer i dybden samtalene, men tenkte ikke å gå ut med det før vi fikk oss en slikk ettertraktet vanity url. Det har vi altså ikke fått ennå siden Facebook hevet lista fra 25 til 100 fans, og det virker som om store deler av landets Netthoder er på ferie om dagen. I alle fall har aktiviteten dabbet av i den norske Twittersfæren, færre leser blogger, færre blogger, flere er på fisketur, men det er kanskje det overveldende sommerværet vi skal skylde på? Uansett, du finner oss her på Facebook.

Forøvrig spurte Herdis Moldøen på Twitter om vi ikke hadde vurdert et alternativ for denne type samtaler. Jeg vet at f.eks Origo er kjent for å ha gode diskusjonsfora, jeg har skrevet om det bla her (på engelsk). Men jeg tenkte som så at Facebook var enkelt fordi «alle» er der fra før og det også gir andre skandinaver, bla fra vår danske søsterorganisasjon DONA, mulighet til å følge oss der – men er alltid åpen for andre innspill.

Skriv svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *