Bloggetreff på Mobbeboklansering

At en lanseringsfest for en bok som i stor grad er blitt til i bloggesfæren kom til å samle veldig mange bloggere under samme tak, var vel knapt noen overraskelse – men hyggelig var det okke som.

Har du noen gang tenkt over hvor mye det sosiale nettet har endret våre begreper om hvem vi kjenner og ikke kjenner, og til tider visket ut geografiske og sosiale avstander i samme slengen? Jeg tar meg stadig i å fundere litt over det, og det er alltid interessant å møte virtuelle «venner» og «bekjente» i virkeligheten – eller i RL (real life) som det heter i visse sirkler.

Så langt har det utelukkende vært veldig hyggelig å treffe virtuelle kontakter i det virkelige livet, og det er interessant hvor mange felles referansepunkter man opparbeider seg på nett.

Da jeg på torsdag stakk en tur innom lanseringsfesten for «Fordi jeg fortjener det?» – antologien om mobbing, som på mange måter ble «født» i bloggesfæren, er redigert av blogger og initiativtaker Kristin Oudmayer, og har flere toneangivende bloggere blant bidragsyterne – var de fleste jeg kom i prat med bloggere, og mange kjente jeg bare fra før via nett. Det gjorde ikke kveldens samtaler mindre interessante, tvert i mot.

Siden jeg antar at selve boklanseringen er dekket behørig andre steder, og jeg (pga jobb) ankom for sent til å få med meg talene, skal jeg ikke skrive om den, men hadde lyst til å dele et bilde jeg synes illustrerer noe av kveldens atmosfære:


På bildet: @sjefsengel (aka Celine Thommesen) til venstre, og @virrvarr (aka Ida Jackson), til høyre under lanseringen av @vrangest’s «Fordi jeg fortjener det?»

Skriv svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *