NONA-møte april: De ti beste verktøyene for å overvåke nyhetsbeitet ditt effektivt

Hvordan få nettet til å jobbe for deg?

Til NONA-møtet i april har vi invitert den britiske undersøkende journalisten og nettveteranen Colin Meek til å gi en innføring i de beste verktøyene for å overvåke fagområdet, eller nyhetsbeitet, ditt på nett. Tid: torsdag 15. april 18:00. Sted: Litteraturhuset (Nedjama i 3. etasje).

Facebookevent: http://bit.ly/nonanett

Hashtag for kvelden: #nonanett

Som vanlig åpner vi med en kort innledning fra foredragsholder før vi åpner opp for spørsmål og diskusjon. Den formelle delen av kvelden avsluttes senest 20:00, men det vil være mulighet til å fortsette diskusjonen over en kaffe eller øl etter møtet.

Colin var med å etablere medienettstedet Journalism.co.uk for drøyt ti år siden, har vært researchredaktør for forbrukermagasinet Which? og, ved siden av arbeidet sitt som undersøkende journalist, holder han ofte kurs for britiske journalister om hvordan bruke nettet mer effektivt.

Han har inngående kunnskap om hvordan bruke RSS for å ovevåke et fagområde eller tema og kan svare på spørsmål om alle former for smarter nettsøk -det være seg bedre søketeknikk, semantiske søk, Yahoo Pipes, effektive søk i sosiale nettverk, nye søkeverktøy osv.

Colin er i Oslo neste uke for å holde heldagskurs i mer effektiv nettbruk onsdag (for de som allerede har grunnleggende ferdigheter i dette) og torsdag (for avanserte nettbrukere). I skrivende stund er det fremdeles noen få plasser igjen på disse kursene, de koster £220 per hode og inkluderer omfattende kursmateriell. Kontakt kristine på kristine punktum lowe alfakrøll gmail punktum com om du er interessert i et av heldagskursene (første mann til mølla!).

NONA-møtet torsdag kveld er et åpent og gratis møte, men pga plasshensyn vil vi gjerne ha beskjed om hvem som kommer på DM til @netthoder eller e-post netthoder@gmail.com

No Responses til “NONA-møte april: De ti beste verktøyene for å overvåke nyhetsbeitet ditt effektivt”

Skriv svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *