Nordens første søkeseminar for journalister torsdag

Torsdag 2. september i VG-auditoriet i Oslo, møtes søkeeksperter og søkende journalister på Institutt for Journalistikk (IJ)’s Nordic SuperSearch 2010. Det er IJs egne sporhunder som står bak seminaret:

Seminaret foregår over én dag, og blant dem som kommer er tidligere redaktør for digital research i The Guardian, Kevin Anderson, som også innledet på NONAs første årmøte i fjor. I morgen skal han snakke om realtidssøk i sosiale medier. Einar Eriksen, fagredaktør i Amobil skal snakke om utviklingen av mobilt nettsøk, Kvasir forteller om sine tanker for søk framover. Dessuten kommer webentreprenør Anders Brenna for å snakke om sitt da nylanserte prosjekt Gravemaskinen, som effektivt innhenter og kobler informasjon fra et stort antall kilder. Sjekk hele programmet her, påmeldingsdetaljer her.

Skriv svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *