Dette gjør vi på iPad: Årets viktigste lesebrettmøte

Hva tenker mediebedriftene om iPad som plattform etter å ha utviklet egne iPad-utgaver?

NB: dette møtet er nå fullt (oppdatert 11/11 kl. 1o:11) – se mer informasjon om akkurat det i bunnen av posten.

Hør hva de fant ut om uante utfordringer og muligheter, om design, tekniske begrensinger, nye målgrupper, nye medievaner og annet.

I panelet: Espen Egil Hansen i VG Nett, Ellen Arnstad i Henne, Stig A. Waagbø i Medie Norge, Svein-Thore Gran i Dagens Næringsliv, Sigmund Clementz fra Hjemmet Mortensen og Jan Omdahl fra Dagbladet.

Konferansier: selverklært PANGsjonist og tidligere Aftenposten-journalist Trygve Monsen. Trygve driver blant annet Facebook-gruppa iPad for medierevolusjonære.

Sted: Siden mange har utropt iPad som medienes nye store gullgruve, har vi valgt et sted som står i stil med inntektsdrømmene. Vi har holdt av konferanserom Gerhardsen på Grand Hotel i Oslo, 7. etasje.

Tid: torsdag 11. november kl 17:30.

Møtet er gratis og åpnet for alle interesserte, ta gjerne med kolleger og venner, men vi må ha påmelding slik at vi vet hvor mange vi skal sette opp rommet for. Send en e-post til netthoder@gmail.com eller en DM til @netthoder om du kommer.

NB: Alle som har meldt seg på via e-post og fått svar om at de er påmeldt står på deltakerlista. Dette møtet er nå fullt, for å stå på venteliste: send e-post til netthoder@gmail.com, utover det er det oppmøte på eget ansvar – vi kan ikke garantere plass

Facebook-event her

No Responses til “Dette gjør vi på iPad: Årets viktigste lesebrettmøte”

Skriv svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *