NONA-møte 27/1: Er det rom for nye nettaktører i et lite land som Norge?

Nyskapning på nett, er det mulig for ikke-etablerte aktører å skape nye, bærekraftig virksomheter med utgangspunkt i det?

Det skapte store reaksjoner da Fritt Ord kunngjorde hvem som hadde fått midler fra det nye bloggstipendet, som skal bidra til å utvide meningsmangfoldet, i fjor. Mange kalte det et journalist-stipend, da det var flere erfarne journalister blant de som fikk midler til å etablere eller videreutvikle nettprosjekter.

Vi skal ikke prøve å puste liv i akkurat den debatten, men heller se på hvilke tanker en del av de som fikk tildelt midler har gjort seg om hvordan de skal lykkes. Norge ligger jo langt etter en rekke andre land på dette området, og selv svenskene er mange hestehoder foran oss her. Det være en kort innledning fra et knippe innledere – deriblant Morten Øvrebye, Elisabeth Breien Ellingsen, Oliver Orskaug og Arne Krumsvik – før vi åpner for allmenn debatt.

Møtet er gratis og åpnet for alle interesserte, men som vanlig vil vi gjerne ha beskjed på e-post netthoder at gmail dot com eller DM om du kommer slik at vi vet hvordan vi skal sette opp rommet.

Tid: torsdag 27. Januar kl 18:00

Sted: Litteraturhuset, seminarrom Nedjma.

Se Facebook-event her.

Denne posten oppdateres med navn etc. om litt

Skriv svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *