NONA-møte 1/3: Troll kan Temmes

Joda, det er fullt mulig å få en sivilisert nettdebatt, eller skape et debattklima som gjør det verdifullt å bruke leserenes innspill aktivt i journalistikk og blogging.

I samarbeid med NRKbeta inviterer vi til erfaringsutveksling om hvordan debatt-troll kan kan temmes med innledere som Eirik Solheim og Anders Hofseth fra NRKbeta, Mina Hauge Nærland fra Dagbladet.

Møtet er aktuelt for alle som berøres av dette i hverdagen: det vil si journalister, moderatorere, bloggere osv og er gratis + åpent for alle interesserte. Men som vanlig vil vi gjerne ha beskjed om hvem som kommer slik at vi vet ca hvor mange vi blir, så send  oss gjerne en DM på twitter ( @netthoder ) eller en e-post til netthoder @ gmail . com om du kommer.

Tid: tirsdag 1. mars 17:30

Sted: NRK Marienlyst, Glassgården. Møterom Embla.

Se Facebook-event her.

Kart her.

Evnt søk på Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1, Oslo på Google Maps. Når du kommer til parkeringsplassen på NRK følger du skilt mot TV-Resepsjonen (ikke Radio-resepsjonen). Glassgården er bygningen som ligger til høyre for TV-resepsjonen, eller på høyre side mellom TV-resepsjonen og parkingsplassen for å si det på en annen måte. Vi er i 1. etasje. Er utgangsøra låst, ring Kristine på 92848903

Les også:

One Response til “NONA-møte 1/3: Troll kan Temmes”
  1. Bente Kalsnes Februar 24, 2011

Skriv svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *