NONA11: Velkommen til heldagsseminar 7. juni

Det årlige høydepunktet for netthodene er fullpakket med spennede innledere og debatter om det siste nye på nettmedie-fronten.

Tid: Tirsdag 7. juni kl. 09-16.
Sted: Håndverkeren kurs- og konferansesenter midt i Oslo sentrum.

08.45 Registrering/kaffe

09.00 Netthodeundersøkelsen 2011. Arne H. Krumsvik om hva netthodene tenker nå. Krumsvik er nettveteran og medieforsker tilknyttet UiO og BI. Hans presentasjon av årets medlemsundersøkelse er en fast post på NONAs årskonferanse.

Tid til prat og påfyll av kaffe.

BBC: Nic Newman kommer til NONA11.

10.00 Nic Newman og Joanna Geary om dekningen av opprørene i Midt-Østen og medienes nye økosystem.

Newman spilte i over et tiår en nøkkelrolle i å forme BBC Internettjenester. Han står bak to ferske studier om hvordan sosiale medier påvirker journalistikken. I dag jobber han som digital strateg og er tilknyttet Reuters Institute for the Study of Journalism i Oxford.

THE TIMES: Joanna Geary kommer til NONA11

Geary er communities redaktør for The Times. I tillegg til å jobbe med nye nettprosjekter og avisens tilstedeværelse i sosiale medier, har hun et stort engasjement for å øke komptanseutveksling mellom utviklere og journalister. Hun er også en ivrig blogger og mye brukt foredragsholder om journalisters rolle i en verden hvor alle kan publisere.

Paneldebatt med innlederne og norske netthoder.

12.00 Lunsj

13.00 Framtid på paddeplater. Pål Nedregotten om god historiefortelling med Html5. Nedregotten er leder for produktutvikling i A-pressen Digitale Medier. Han vil ikke bare frigjøre A-pressen fra Apple ved bruk av Html5. Han vil også fortelle gode historier, og det får vi høre mer om.

Sigmund Clementz og Elisabet Høye om hvordan skape en journalistisk sjanger som utnytter mediets styrker, og ikke bare overfører formatene på nett eller papir til brett? Clementz er prosjektleder for e-magasiner og nettbrett i Egmont Hjemmet Mortensen og Høye er journalist. De vil gi oss en førpremiere  på deres aller nyeste nettbrettmagasin.

14.00 Kaffepause

14.30 Norwegian Online News Awards deles ut for første gang. Vi kårer årets nettsak og årets netthode.

15.30 Even Westvang om nyskapende skattejournalistikk og datavisualisering. Westvang jobber i Bengler, som har utviklet Underskog og også stått bak Origo sammen med A-pressen. Han har blant annet brukt pappapermen sin til å lage prosjekter som demonstrere hvordan norske redaksjoner kan bruke offentlige datasett til å avdekke viktige samfunnsforhold og trender. Han vil blant annet vise hvordan man kan lage meningsfull skattejournalistikk til tross for de nye begrensingene her, og løfte skattejournalistikkens fokus fra kjendisenes inntekter til inntektsutviklingen i forskjellig deler av landet.

16.00 Årsmøte i NONA

17.00 Drinker

17.30 Årsmøtemiddag

NONA11 er møteplassen for deg som jobber med den digitale medieutviklingen i Norge. Som vanlig er seminaret åpent for alle interesserte, men NONA-medlemmer får spesialpris .

Facebook-event for seminaret finner du her.

Meld deg på nå! Seminarpris for medlemmer er 400 kroner (inkluderer lunsj og kaffe), eller 600 kroner (inkluderer heldagssemiarpakke og årsmøtemiddag). For ikke-medlemmer koster heldagsseminaret 1200, og med middag 1500 (klikk på riktig beløp for å betale via PayPal eller kredittkort for å sikre deg plass allerede i dag! Bedrifter som ønsker samlepåmelding kan ta kontakt for å få tilsendt faktura).

NB! Er du ansatt i en av disse bedriftene, kan du melde deg på til medlemspris: A-pressen Digitale Medier, ABC Startsiden, Aftenposten, Aller Internett, Bergens Tidende, DB Medialab, Drammens Tidende, Edda Media, Fredriksstad Blad, Høgskolen i Oslo/JBI, Institutt for Journalistikk, Klikk.no, Laaagendalsposten, LO Media, Lokalavisene Oslo, Nationen, Nettavisen, NRK, Romerikes Blad, Stavanger Aftenblad, Sunnmørsposten, Teknisk Ukeblad, TV 2, VG Multimedia, Vårt Land. God pris på NONA11 er en av mange gode grunner til å bli medlem!

No Responses til “NONA11: Velkommen til heldagsseminar 7. juni”

Skriv svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *