NONA-rabatt på Nordic Techpolitics og en uke fylt av spennende arrangementer

Neste uke er fullpakket med spennende arrangementer for netthoder. NONA-medlemmer får også en betydelig rabatt på heldagsseminaret Nordic Techpolitics på fredagen.

Tirsdag 30/8 er det First Tuesday på Rockefeller Music Hall, onsdag inviterer Oslo Redaktørforening til debatt om hvorvidt terrorangrepet i sommer bør få konsekvenser for ordbruken i den offentlige debatten og torsdag inviterer NONA til debattmøte om hvordan sosiale medier påvirket journalistikken om terroren 22/7. Alt på kveldstid.

For dere som virkelig trenger litt ekstra faglig inspirasjon etter sommerferien, er det kanskje verdt å sette av fredagen til Nordic Techpolitics i i tillegg. Programmet ser i så fall veldig spennende ut.

Nordic Techpolitic er Norges første teknopolitiske konferanse og går av stabelen 2. september på Litteraturhuset.

– Vi inviterer til å tenke nytt rundt de muligheter og utfordringer teknologien skaper i et tillitsbasert demokrati, sier initiativtaker Bente Kalsnes.

NONA-medlemmer får dessuten en grupperabatt på 1250,- per deltaker (mot ordinær pris 2490,-). Skriv «NONA» i feltet hvor det står «Company» for å få grupperabatt på konferansens registeringsside.

Bente nevner blant annet disse programpunktene som verdt å få med seg:

– Visualizing Data with Google Fusion (workshop)
– Innovation in Media and New Business Models (panel)
– Flere panel om åpne data og visualisering med blant andre Hjalmar Gislason, Pia Jøsendal, Anders Waage Nilsen, Even Westvang

Arrangører av Nordic Techpolitics er Origo, Friprog, IKT-Norge og MediArena, i samarbeid med den verdensledende politikk – og teknologikonferansen Personal Democracy Forum i New York. Konferansen vil foregå på engelsk.

– IKT har en sentral rolle i alt fra effektivisering av tjenesteproduksjon i norske kommuner til de store samfunnsomveltninger vi har sett i nord Afrika. Det er viktig at vi nå får på plass en konferanse som kan bidra til å styrke en politisk debatt om teknologiens påvirkning på samfunnet, sier Torgeir Waterhouse, direktør for internett og nye medier i IKT-Norge, og en av arrangørene bak Nordic Techpolitics.

Blant foredragsholderne er Rigmor Aasrud, fornyingsminister, Håkon Wium Lie, teknologidirektør i Opera Software, Birgitta Jonsdottir, parlamentsmedlem og Wikileaks-aktivist, Island. Se www.nordic-techpolitics.com for mer info om konferanse, foredragsholderne og programmet.

Skriv svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *