Høsten 2011 – med iPad og studenter

”iPad – hva har vi lært etter et år?” er tema for neste NONA-samling. VG stiller med digital direktør Jo Christian Oterhals som har lovet å lette på sløret om erfaringene og fremtidstanker de gjør seg der i huset. Samlingen skal være i VG-auditoriet torsdag 27. oktober kl 17-19. For øvrig skal vi få tak i paneldeltakere fra flere mediehus som har testet ut iPad med ulike strategier så vi kan dele mangfoldige erfaringer. Påmelding til: netthoder@gmail.com.

”Utdanner vi fremtidens journalister?” er en samling som retter seg mot journaliststudenter. Det skjer på Journalistutdanningen på Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA). Her kan studentene og andre interesserte blant andre møte Eugene Brandal Laran fra Dagbladet.no og de som utformer journaliststudiene. Samlingen er på Høgskolen tirsdag 8. november kl. 17.

Jule-tweetup: Sosial og analog samling for netthodene. Hold av torsdag 24. november kl 19. Sted kommer etter hvert.

No Responses til “Høsten 2011 – med iPad og studenter”

Skriv svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *