NONA-rabatt på Clay Shirkys Bergen-foredrag 27. oktober

Torsdag neste uke arrangerer Nordiske Mediedager et heldags-seminar med nettguru Clay Shirky som hovedinnleder. Shirky skal snakke om hvordan de som mestrer nettet vinner verden, og NONA-medlemmer får egen seminarrabatt.

Som nevnt i NONAs nyhetsbrev i september kan NONA-medlemmer betale 800 kroner for seminaret, mot normalpris 940.

Velg ordinær billett med standard betalingsmåte her, og trykk enter på discount code som er NMDnona11  – uten mellomrom  – og så er det bare å betale med kort eller be om faktura på vanlig måte.

Les mer om seminaret her.

Bente Kalsnes har laget en god oversikt over spennende nettseminarer fremover her, og husk for all del NONAs arrangementer i tiden fremover: iPad-møtet 27. oktober, debattmøtet om journalistutdanningens pensum er tilpasset dagens medievirkelighet 3. november, og jule-tweetup 24. november

 

Skriv svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *