Netthoder i 2013 – foreløpig program

Sett av dagene for spennende Netthode-arrangementer i 2013. Mer informasjon, og mulighet for påmelding, kommer når begivenhetene nærmer seg. For tiden har vi følgende planer for aktiviteter første halvår 2013:

  • Torsdag 31. januar kl. 17.00-19.00: ”Gravejournalistikk med digitale verktøy” ved Rune Ytreberg, journalist i NRK Brennpunkt. Han har skrevet et kapittel om dette i den nye boken Gravende journalistikk. Metode, prosess og etikk (med Guri Hjeltnes og Morten Møller Warmedal som redaktører). Kanskje vi også får en bidragsyter til som supplerer Rune. Sted: Møterom Embla i Glassgården, NRK, Marienlyst.
  • Tirsdag 12. mars, kveldstid: Her jobber vi med å få på plass et tema som vi informerer om så snart det er avklart.
  • Digitale kartverktøy: Vi forsøker å få på plass et verktøyseminar om å lage digitale kart i løpet av april.
  • NONA13 blir onsdag 5. juni i Håndverkerens konferanselokaler, hele dagen. Et viktig tema blir mobil publisering. Vi publiserer mer av programmet etter hvert som ting kommer på plass.

Forslag og spørsmål tas gjerne imot til: netthoder@gmail.com.

Skriv svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *