Boklansering & debatt: Ti år med norsk blogging. Hva nå?

Tirsdag 12. mars inviterer vi til debatt sammen med Humanist forlag på Litteraturhuset i forbindelse med lanseringen av en ny bok om norsk bloggehistorie.

Boken som lanseres : «Gi meg en scene! Norsk blogghistorie – ti år med terror, traumer og dagens outfit»

Gi meg en scene! er boka som samler observasjoner og erfaringer fra bloggingens første tiår i Norge. Bidragsyterne er kjente bloggere som forteller om viktige tema for norsk blogging, og hvor bloggingen har ført dem. Blogging ble kanskje ingen revolusjon for Norge, men den har endret manges liv – og skapt en alternativ offentlighet med påvirkningskraft nok til å utvide den etablerte offentligheten.

Redaktør for boka er Kristian Bjørkelo, og blant de mange bidragsyterne er Bjørn Stærk, Arne Hjorth Johansen, Kristin Oudmayer, Heidi Nordby Lunde, Kristine Tofte og Cathrine Eide Westerbye.  Les mer om boka her.

Boka gir oss bakteppe for debatten: «Bloggen er død. Lenge leve bloggen!»

I panelet for kvelden sitter blant andre bokas redaktør (og blogger), Kristian Bjørkelo, forfatter, fremtidstenker og blogger Eirik Newth, Mina Hauge Nærland (Aftenposten) og Arnfinn Pettersen (redaktør i Humanist, blogger og bidragsyter i boka).

Men det er selvsagt slik som i enhver NONA-debatt: Vi åpner opp for generell debatt om temaet ganske umiddelbart etter panelets innledninger.

Er det noe å lure på?  Dette er stedet å være 12. mars. Debattmøtet åpner klokken 18:00. Sted: Amalie Skram på Litteraturhuset i Oslo.

Facebook-event for debatten finner du her.

No Responses til “Boklansering & debatt: Ti år med norsk blogging. Hva nå?”

Skriv svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *