Buzzfeed kommer til NONA14

Første smakebit på programmet til NONA14-konferansen er klart. Datoen blir 4. juni og årets tema er suksess på nett. Hva kan vi lære av dem som har lykkes?

Buzzfeed er en av de mest interessante aktørene i bransjen. Hvordan har de gått fra et nettsted fullt av gif-er av kjendiser og videoer av katter til en seriøs aktør med tyngde innen utenriks, politikk og kultur?

 

Doree Shafrir er excecutive editor i Buzzfeed.

Doree Shafrir er excecutive editor i Buzzfeed.

Doree Shafrir er redaktør for kultur og livsstil i Buzzfeed i Los Angeles. Hun kommer til NONA14 for å dele deres tips og triks til smart innhold som sprer seg. Hun åpner dagen med et foredrag, og vil  stille til en spørsmål-og-svar-sesjon like etterpå.

Shafrir har vært en viktig aktør når Buzzfeed har bygd opp sitt Los Angeles-kontor. Tidligere har hun vært redaktør for musikk- og feature-stoff i Rolling Stone Magazine og vært allroundreporter i New York Magazine. I dag er alle Buzzfeeds kulturprosjekter innom hennes pult.

 

Ellers kan vi røpe at NONA14 kommer til å avsløre resultatene fra en ny Netthoder-undersøkelse av medieforsker Arne Krumsvik. Det blir utdeling av Netthoder-prisene også. Flere andre interessante programposter er under utarbeidelse, så følg med på konferansesiden for nyheter.

Hold av 4. juni for årets netthode-begivenhet, mer informasjon om sted og påmelding kommer her så snart det er klart.

 

 

No Responses til “Buzzfeed kommer til NONA14”

Skriv svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *