Bli en bedre datajournalist med SKUP og NONA

SKUP er en bærebjelke i norsk gravejournalistikk. I NONA jobber vi for å heve kvaliteten på norsk nettjournalistikk. NONA og SKUP tar nå et skritt videre og arrangerer en egen dagskonferanse for datajournalistikk høsten 2014.

Det faglige påfyllet vil i sin helhet dreie seg om bruk av dataverktøyer som undersøkende metode i journalistikken. Med oss på laget har vi Institutt for Journalistikk og NRK Kompetanse, som er vertskap for konferansen.  #DHPlus, som hver vår arrangerer en europeisk gravekonferanse, er også medarrangør. I god SKUP- og NONA-tradisjon skal vi også greie å skape sosial moro og nyttig nettverksbygging.

Hva inneholder konferansen?

Deltakerne kan velge mellom forskjellige kurs. Programmet er under utvikling, og det vil være tilbud både for nybegynnere, viderekommere og designere/programmerere/utviklere. Mer informasjon kommer like over sommeren.

Nærmere informasjon kan gis av John Bones, Espen Sandli eller Jens Egil Heftøy i SKUP, Ingeborg Volan i NONA eller Ståle de Lange Kofoed ved IJ.

Praktisk informasjon:

Sted:  NRK Kompetanse, NRK Marienlyst i Oslo
Dato: Lørdag 18. oktober 2014
Pris:  kr 1 200,00

Påmelding: På nettsidene til Institutt for Journalistikk

No Responses til “Bli en bedre datajournalist med SKUP og NONA”

Skriv svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *