ONA-konferansen 2014: Bli med NONA og IJ til Chicago

Bli med oss til en av klodens beste og mest oppdaterte konferanser for digitale journalister! Fra 25. – 27. september døpes Midtvestens hovedstad Chicago om fra «The windy city» til «The webby city». Da arrangerer Online News Association (ONA) sin årlige konferanse for nettjournalister.

Konferanse og studietur i ett
NONA-leder Ingeborg Volan og IJs digitale fagmedarbeider Ståle de Lange Kofoed er reiseledere når vi i NONA og IJ (Institutt for Journalistikk) utnytter det vi har av internasjonalt nettverk til å gi deg som deltaker eksklusive besøk og møter i Chicago i for- og etterkant av selve konferansen og møter med vår søsterorganisasjon ONA underveis. Se fjorårets konferanseprogram her.

 

Instagram-bilde fra avslutningsfesten på ONA13 i Atlanta. NONA-leder Ingeborg kan skimtes helt til venstre i bildet.

Vi tar sikte på avreise fra Norge tirsdag 23. september. Onsdag 24. september bruker vi til interessante mediebesøk og et møte med arrangørene av konferansen, for å få noen gode tips og triks før det hele blåses i gang. Konferansen avsluttes lørdag ettermiddag, og vi satser på en oppsummering i gruppen før avreise til Norge igjen søndag 27. september.

Hva får jeg?

Deltakeravgiften inkluderer billett til konferansen til spesialpris, ett års medlemskap i ONA og besøk og møter i Chicago i for- og etterkant av konferansen. Du sørger selv for reise, overnatting og løpende utgifter på turen. Du vil få opplysninger om anbefalt hotell og reisevei av kurslederne etter påmelding, og IJ kan også bistå med bestilling av hotell og fly.

Her er det begrenset antall plasser og det fylles fort opp, så meld deg på fort! Det kan du gjøre på IJs nettsider.

Vi ses i Chicago!

 

Praktisk informasjon:

Kursavgift medlemmer* kr 7 500/ andre kr 10 500.
*Forutsetter at du er kvalifisert til medlemskap i norske presseorganisasjoner (NJ eller NR).

Opphold betales av deltaker, reise dekkes etter IJs regler for reisestøtte. Les mer og meld deg på hos IJ.

 

Skriv svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *