Debattmøte: Digitalt kildevern – hvor godt jobber vi med det?

Kildevernet er noe alle presseorganisasjoner holder høyt. Men hva er godt kildevern i praksis i vår digitale kommunikasjonshverdag? Hvordan jobber vi som mediefolk trygt overfor våre kilder – og hvilke trusler mot kildevernet finnes?

Kildevern

Oslo Redaktørforening og Norsk Presseforbund arrangerer debattmøte om dette temaet. Informasjonsekspert Runa Sandvik, som tidligere har holdt kildevern-kurs for NONA i Bergen, innleder til en diskusjon ledet av Terje Svabø.

I panelet sitter Runa Sandvik, Aftenpostens nyhetsredaktør Håkon Borud, NONA-leder Ingeborg Volan, advokat Jon Wessel-Aas og en representant for politiet.

Sted: Litteraturhuset i Oslo
Tid: Torsdag 29. januar kl. 17:00

Skriv svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *