Hvilke norske digitalprosjekter bør vises internasjonalt?

I Norge ligger vi helt i verdenstoppen i digital medieutvikling. Likevel er det sjelden norske og nordiske prosjekter presenteres og diskuteres i internasjonale fora.

I NONA har vi veldig lyst til å rette på dette. Og vi har så smått begynt: Nå i mars delte NRK P3nyheters Ingvild Settæm Beltesbrekke sine erfaringer med Snapchat som nyhetskanal for unge brukere på ONA Mobile-konferansen i London.

Ingvild Settæm Beltesbrekke fra NRK i diskusjon om mobil og journalistikk i fullsatt sal på ONA London-konferansen. Foto: Hege Øygaren

Ingvild Settæm Beltesbrekke fra NRK i diskusjon om mobil og journalistikk i fullsatt sal på ONA London-konferansen. Foto: Hege Øygaren

Men vi tror det er langt flere norske prosjekter og fagfolk som burde synes internasjonalt. Og nå har vår søsterorganisasjon Online News Association bedt om mulige sesjoner og talere til den store ONA15-konferansen i Los Angeles i september.

Vet du om et prosjekt eller en god norsk taler som bør på lista til ONA15? Send inn forslag her, eller send en epost til NONA-leder Ingeborg Volan hvis du vil vi skal legge det til ONA-lista. Nominasjonsfristen er fredag 10. april.

Skriv svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *