Camilla Solheim anbefaler: Tre artikler du bør lese

Camilla Solheim er ansvarlig for sosiale medier og brukerinvolvering i Mediehuset iTromsø. I sine tips til interessante og inspirerende artikler er hun innom både fremtidens journalistikk, innovasjon og hvordan man kan nå frem i Facebooks nyhetsfeed.

 

Bredt perspektiv på fremtidens journalistikk

Fremtidens journalistikk i den digitale æra, hva skjer? Internasjonalt, nasjonalt og lokalt perspektiv. Interessant, tankevekkende og inspirerende fra amerikanske Nieman Lab.

 

God digitalblogg

Bente Sollid Storehaug har et av Norges mest digitale hoder. Hun ble redaktør i en alder av 19 år, og har dermed også et ben i det redaksjonelle. Hun er i dag digitaldirektør i Dinamo, og skriver i bloggen sin om digitale trender (i mediebransjen), entreprenørskap og innovasjon.

 

Slik funker Facebooks nyhetsfeed

Vil du vite hvordan Facebooks nyhetsfeed fungerer og hvordan du skal nå de du ønsker skal se posten din? Se siste nytt fra Facebooks utviklingskonferanse F8 før påske.

 

Anbefalt Facebook-gruppe

Jeg jobber med sosiale medier og har stor nytte av Facebook-gruppa Stort og smått om sosiale medier, bli gjerne med der!

 

Og til sist tips til noen gode redaksjonelle folk på Twitter: Øyvind Solstad i VG , Ingeborg Volan i NRK og nyhetsredaktør Marius Karlsen i iTromsø.

Skriv svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *