Har du laget årets beste nettsak?

Den 26. mai går NONA15 av stabelen, med blant annet besøk fra Huffington Post. NONA vil, i år som tidligere, gjerne dele ut priser til Årets netthode og årets beste nettprosjekter.

I fjor var det Inge Thorud fra DB Medialab som fikk den ærefulle tittelen «Årets Netthode». «Jannes historie» fra Bergens Tidende ble beste nettsak fra en stor redaksjon, mens «P3 dokumentar» ble beste nettsak fra en liten redaksjon.

Men hvem stikker av med heder og ære i år?

Prisvinnere, diplommotakere og juryen for Netthodeprisene 2014. Fra venstre: Tormod Utne (Sunnmørsposten), Ola Strømman, Inge Thorud og Eugene Brandal Laran (Dagbladet), Nareas Sae-Khow (NRK P3dokumentar), Tove Knutsen (Bergens Tidende) og jurymedlemmene Dan Kåre Engebretsen, Tone Libråten og Reidun Kjelling Nybø. TV2 fikk også hederlig omtale, men var ikke til stede da bildet ble tatt.  Foto: Helge Øgrim, Journalisten

Prisvinnere, diplommotakere og juryen for Netthodeprisene 2014. Fra venstre: Tormod Utne (Sunnmørsposten), Ola Strømman, Inge Thorud og Eugene Brandal Laran (Dagbladet), Nareas Sae-Khow (NRK P3dokumentar), Tove Knutsen (Bergens Tidende) og jurymedlemmene Dan Kåre Engebretsen, Tone Libråten og Reidun Kjelling Nybø. TV2 fikk også hederlig omtale, men var ikke til stede da bildet ble tatt.
Foto: Helge Øgrim, Journalisten

Vi trenger din hjelp til å kåre det beste av det beste!

Fra 1. april 2014 til 1. april 2015 har det blitt publisert utallige historier, saker og nettløsninger. Hvilke fortjener heder og ære? Nominer din(e) favoritt(er) nå!

En egen jury kommer til å vurdere alle bidrag. Juryen står fritt til å dele ut pris og hederlig omtale i hver kategori. Netthode-juryen 2015 består av:

Alle kan nominere gode bidrag – og det er helt i orden å nominere arbeider du selv har vært med på å lage. Spørsmål kan rettes til NONA-leder Ingeborg Volan. Frist for å nominere kandidater er fredag 8. mai kl 12:00.

Og du har vel husket å melde deg på NONA15? Du finner ut mer om program og påmelding her!

Nominer ditt bidrag her:

Hvis du er i tvil om hvilken kategori du skal nominere i: Skriv nominasjonen der du tror det passer, så justerer vi listene i etterkant.

3 Responses til “Har du laget årets beste nettsak?”
  1. Tor jan Johansen Mai 8, 2015
  2. Tor jan Johansen Mai 8, 2015
    • erika nordbustad Mai 8, 2015

Skriv svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *