Her er det nye NONA-styret

Monica Lid fra Egmont og Eirik Helland Urke fra Teknisk Ukeblad er nye styremedlemmer i NONA. Utvikler Jari Bakken i VG kommer med på varaplass, mens Ingvild Fantoft Grutle i TV2 blir NONAs «spesialutsending» til Vestlandet.

Årsmøtet i NONA valgte nytt styre i foreningen på ordinært årsmøte avholdt under NONA16-konferansen i Oslo 6. juni. Leder Ingeborg Volan (Adresseavisen) og nestleder Lill Kristin Syversen (SOL.no) har igjen et år av sine valgperioder. Det er dermed ingen endringer i NONAs ledelse, men flere spennende nye styremedlemmer har fått plass.

Nye i styret er:

  • Monica Lid, digital redaktør i Egmont og redaktør for Klikk.no. Monica er tidligere digitalredaktør i Drammens Tidende og har hatt flere stillinger i VG.
  • Eirik Helland Urke, multimedieansvarlig i Teknisk Ukeblad. Eirik er kjent som en av Norges mest innovative og teknologisk kompetente fotografer og har ansvaret for TU.nos virtual reality-prosjekt. Han har tidligere jobbet i Dagbladet og som frilanser.

Ny på varamedlemplass er Jari Bakken, redaksjonell utvikler i VG. Jari har jobbet med flere prisbelønte digitale prosjekter de siste årene. På fritiden er han også blant grunderne av holderdeord.no.

Sonja Marie Ravnestad fra Finn.no går fra fast plass til varaplass i styret. Varamedlem Ingvild Fantoft Grutle fra TV2 går formelt ut av styret, men kommer til å fortsette som rådgiver for styret og kontaktperson for NONA-aktiviteter i Bergen og på Vestlandet. Styremedlem Henning Aarset fra Kommunal Rapport og varamedlem Hildegunn Amanda Soldal fra Aller går ut av styret.

Det nye NONA-styret ser slik ut:

  • Ingeborg Volan, Adresseavisen (leder)
  • Lill Kristin Syversen, SOL.no (nestleder)
  • Christian Senning Andersen, Hallingdølen/påtroppende sjefredaktør Fremover
  • Ståle Bjørlykke Grut, NRKbeta
  • Monica Lid, Egmont
  • Eirik Helland Urke, Teknisk Ukeblad

Varamedlemmer:

  • Sonja Marie Ravnestad, Finn.no
  • Jari Bakken, VG

 

Valgkomiteen har bestått av Kristine Løwe (tidligere NONA-leder), Kristin Grøntoft (Aftenposten) og Inge Thorud (Dagbladet).

No Responses til “Her er det nye NONA-styret”

Skriv svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *