NONA-møte i Trondheim: Personalisering av nyheter og NRKs nye app

NONA og Trondhjems journalistforening inviterer til en spennende, fremtidsrettet kveld om den nye NRK-appen og personalisering av nyhetsstømmer.

Dato: 30. mars klokken 19
Sted: Bror bar og restaurant i Nordre gate​

Vi har invitert to personer som skal holde innlegg denne kvelden.

Ny nrk.no-app – hvorfor det, og hva er planen?
Verdalingen Vegard Storstad leder produktutviklingen på NRK.no og jobber med publikumsprodukter og modernisering av publiseringsplattformen til NRK. Han forteller om hvorfor NRK-appen trengte en overhaling, hva de lærte i arbeidet og litt om planene videre!

Mito.ai – Hvordan kan kunstig intelligens utløse betalingsvilje for løpende nyheter?
Trondheims-startupen Mito.ai utvikler en investeringsassistent for privatmarkedet. Selskapet leser hver døgn inn flere millioner nyhetsartikler fra forskjellige språk. Ved hjelp av kunstig intelligens systematiseres disse for å gi en personalisert nyhetsstrøm basert på portefølje, adferd og preferanser. Daglig leder Sigve Søråsen forteller om hva de jobber med, hvordan teknologien virker og hvilke planer de har for framtida.

 

 

Skriv svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *